Principiul banilor

Te-ai gandit sa faci bani pe internet deoarece ai aflat ca ar fi o oportunitate destul de buna.Te-ai inscris pe mai multe site-uri in speranta ca vei ajunge la sutele de dolari promise dar pana acum ti-ai cam pierdut timpul pentru cativa centi pe care oricum,deocamdata,nu-i poti scoate.
Acum iti voi explica de ce nu ai avut succes:
In primul rand,inscrierea pe multe programe nu-ti aduce multi bani deoarece accentul se pune pe cat de multi oameni(referali) poti sa aduci sub tine si nu pe munca proprie.Calitatea si nu cantitatea conteaza!
In al doilea rand ti-ai investit timpul(daca nu chiar si banii) in programe nesigure ce pot diparea chiar a doua zi.Aici te sfatuiesc sa investesti doar in programe foarte sigure,de elita, care sunt online de multi ani si s-au dovedit serioase.Aici pe blog selectez doar cele mai bune programe dar nu-ti cer sa investesti daca nu esti SIGUR ca sunt profitabile.Inainte de investitii documenteaza-te foarte bine si vezi unde merita cu adevarat sa investesti!
Nu in ultimul rand,nu uita ca esti om si nu robot! Viata personala trebuie sa fie pe primul loc,apoi urmeaza activitatile de pe internet.Fa totul pe masura si nu te slei de resurse unde nu este cazul.Este si maine o zi!
Inainte de  a face orice,documenteaza-te bine si ai grija sa investesti acolo unde merita cu adevarat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Reclama