Cash si metode de a-l face

Internetul s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani dand acum posibilitatea de a alege dintr-o suita de metode de a face bani.Sunt atat de multe,incat ti-ai petrece mai mult de 8 ore pe zi(cat un serviciu normal) sa implementezi tot felul de lucruri pe care le crezi tu viabile.
Si totusi,stii ca mai putin de 10% din cei care au incercat sa faca bani pe internet au ajuns sa faca cu adevarat?Desigur, nu ma refer aici la cativa centi,ci la un venit bunisor de stiu eu,  peste 100$ pe luna(desi scazand toate costurile pentru a-i avea in mana nici suma asta nu este prea mare).Ce fac restul? Ei bine,investesc foarte mult timp si bani in nimic,ba chiar mai si pierd cate ceva devenind victimele unor "specialisti" care iau bani pe vorbe goale.Insa toate au un inceput,iar acest inceput este foarte greu,mai ales daca pornesti de la 0$ si si tot atatea cunostinte in marketingul pe internet cum am facut eu.
Am experimentat foarte multe lucruri,tot felul de metode mai mult sau mai putin rentabile de a face $ pe internet.
M-am gandit sa fac acest blog pentru ca tu sa scurtezi drumul catre succes.Ce mai astepti?
P.S. In urmatoarele postari voi scrie despre cum sa te promovezi pe TE pentru a avea succes.Aboneaza-te la blog pentru a fi la curent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Reclama